数据后级要求好大,mosconi,Steg史泰格,选哪个

各位师兄好~
小弟是第一次发帖
我想买对MOREL ELATE的二路六吋喇叭.
但睇数据似乎对后级要求好大.
请问有咩级好介绍呢?
其实夹好多Amp都唔错~我就钟情"Steg史泰格" or mosconi

提到的"Steg" 同 "GENSIS" 都唔错 . 我加多只意大利amp比你选择 "mosconi" . 低用就"Gladen one" , 上一级就"Gl

提到的"Steg" 同 "GENSIS" 都唔错 .
我加多只意大利amp比你选择 "mosconi" . 低用就"Gladen one" , 上一级就"Gladen AS" , 呢几只都够力够细致

应该会买6吋, 我部车原装8吋,好麻烦...... 你讲戈d几多钱左右呀? 因为我见elate d灵敏度好低, 个rms同peak power又

应该会买6吋,
我部车原装8吋,好麻烦......

你讲戈d几多钱左右呀?
因为我见elate  d灵敏度好低,
个rms同peak power又好高,所以以为好难推..

原装位行8" .禁大~咩车咩位置呀. !!(8"车门喇叭既车唔系好多~师兄果部一定劲嘢~~林保; 宾利; 还是S Benz ?? ) 如果门位就算装返8"车板唔

原装位行8" .禁大~咩车咩位置呀. !!(8"车门喇叭既车唔系好多~师兄果部一定劲嘢~~林保; 宾利; 还是S Benz ?? ) 如果门位就算装返8"车板唔够厚度唔够钢水都散唔切声啦 !! 禁大只好声d咩...如果师兄选择Morel Elate 6" 真系唔好浪费呢对好喇叭搵只靓d大power d 既amp推真系精神好声好多...呢对Elate喂得饱坚系好声...